Νέος τιμοκατάλογος συνδρομών του ΕΙΠΑΚ

    Το ΕΙΠΑΚ αναπροσαρμόζει τον τιμοκατάλογο συνδρομών  και τις παροχές για τα μέλη του. Στόχοι της αναπροσαρμογής είναι μεταξύ άλλων οι παρακάτω:
  1. Δίνεται η δυνατότητα σε κάθε μηχανικό , με μια ελάχιστη ετήσια συνδρομή τον πρώτο χρόνο, να γίνει μέλος του ΕΙΠΑΚ και να έχει μια πρώτη τακτική επαφή με το εθνικό και διεθνές δίκτυο των παθητικών κτιρίων.
  2. Αναπροσαρμόζονται οι βασικές ετήσιες συνδρομές και μειώνονται κατά 20% χωρίς να μειώνονται οι παροχές μελών.
  3. Δημιουργούνται νέες κατηγορίες συνδρομών για μέλη VIP και PREMIUM με αυξημένες παροχές προς αυτούς από την πλευρά του ΕΙΠΑΚ. Σε αυτές τις παροχές προστίθενται πλέον υπηρεσίες συμβουλευτικής και πιστοποίησης παθητικών κτιρίων.
  4. Δίνονται για πρώτη φορά κίνητρα για πιστοποίηση παθητικών κτιρίων.
Το ΕΙΠΑΚ θεωρεί πως με αυτήν του την πρωτοβουλία θα μπορέσει να προσεγγίσει κάθε εμπλεκόμενο στον κατασκευαστικό κλάδο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και να του προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες και εργαλεία στην πορεία προς τα κτίρια ΝΖΕΒ. Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για νέες δράσεις και συνεργασίες στα πλαίσια της συνεχούς και συνεπούς πορείας προς το κτίριο του μέλλοντος. Γίνετε μέλη του ΕΙΠΑΚ ή ανανεώστε τώρα την συνδρομή σας ΕΔΩ.

Εμφάνιση
Απόκρυψη