Μαζική συμμετοχή στο nZEB Roadshow στην Καβάλα

 

 

Με μαζική προσέλευση υποδέχθηκε το κοινό της Καβάλας και της βορείου Ελλάδας, το τέταρτο nZEB Roadshow, που πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 2-5 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Lucy με την συνεργασία και χορηγική υποστήριξη της Θερμοπλαστικής Α.Ε.

Οι δράσεις περιλάμβαναν το πλήρες πρόγραμμα παρουσιάσεων, εργαστηρίων και παιχνιδιών, για μικρούς και μεγάλους, καθώς και δύο πολύ ενδιαφέρουσες επισκέψεις στο εργοστάσιο της Θερμοπλαστικής και στο παθητικό σπίτι στις Βρυσούλες Φιλίππων.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το συγκεκριμένο παθητικό σπίτι, που το κατασκεύασε ένας φοιτητής για την μητέρα του, ήταν η πρώτη φορά που το επισκέφθηκαν και το είδαν από κοντά ενδιαφερόμενοι και στελέχη του ΕΙΠΑΚ, καθώς κατασκευάστηκε και ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

 

 

Η Θερμοπλαστική, που ήταν ένας εκ των μεγάλων χορηγών και φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια λειτουργίας, είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο στην Ελλάδα κατασκευής κουφωμάτων,  διογκωμένης και εξιλασμένης πολυστερίνης. Η οικογένεια Μπαλόγλου επενδύει 50 χρόνια στην απόλυτη ποιότητα και στην γρήγορη παράδοση, όντας η μοναδική εταιρεία που παραδίδει ετοιμα συνθετικά κουφώματα 10 ημέρες μετά την παραγγελία τους. 

 

Όλες οι εκδηλώσεις του ευρωπαϊκού προγράμματος nZEB Roadshow τελούν υπό την αιγίδα του του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Τράπεζας της Ελλάδος και έχουν ως στόχο, οι ειδικοί και το ευρύ κοινό να γνωρίσουν από κοντά τα Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας και το πρότυπο του Παθητικού Κτιρίου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.

Μέχρι σήμερα, το nZEB Roadshow έχει ταξιδέψει σε Ναύπλιο, Τρίκαλα, Πάτρα και Καβάλα ενώ η επόμενη στάση θα είναι η Αίγινα το τριήμερο 7-9 Ιουλίου.

 

 

 

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

 

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 


Εμφάνιση
Απόκρυψη