Οδηγός Συστημάτων Μηχανικού Αερισμού

Με μεγάλη χαρά δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα τον Οδηγό Συστημάτων Μηχανικού Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας που συνέταξε ομάδα μηχανικών του ΕΙΠΑΚ. Ο οδηγός είναι ο πρώτος τέτοιος που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και ευελπιστούμε να καλύψει ένα σημαντικό κενό πληροφόρησης. Γνωρίζουμε όλοι ότι το θέμα είναι εντελώς καινούργιο στην ελληνική αγορά και οποιαδήποτε παραπληροφόρηση, ιδιαίτερα στα πλαίσια υλοποίησης έργων για το Εξοικονομώ-Αυτονομώ μπορεί να δημιουργήσει εύκολα αρνητική εικόνα για τα συστήματα πράγμα που δύσκολα μετά μπορεί να αλλάξει. Και βέβαια υπάρχουν αρκετοί στη γωνία που περιμένουν μια αποτυχία.

Προσπαθήσαμε πολύ ώστε ο οδηγός να είναι πλήρης και ταυτόχρονα κατανοητός από τον κάθε μηχανικό και τον κάθε πολίτη. Θεωρούμε πως το πετύχαμε στο μέγιστο βαθμό, παρουσιάζοντας όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και υλοποιώντας πραγματικά παραδείγματα με όλες τις δυνατές λύσεις. Ο οδηγός κυκλοφορεί σε αυτή τη φάση μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, εξαιτίας της αδυναμίας να διανεμηθεί λόγω Covid19. O οδηγός θα υπάρξει σε έντυπη μορφή από το καλοκαίρι του 2021 και θα μοιραστεί στο κοινό στα πλαίσια του προγράμματος NZEB Roadshow που θα υλοποίησουμε σε 10 πόλεις της Ελλάδας την επόμενη διετία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες χορηγούς για την υποστήριξη στο εγχειρημα μας και την συντακτική ομάδα για την εξαρετική και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δουλειά που έκανε. Ετοιμάζουμε και άλλες εκδόσεις που θεωρούμε πως χρειάζεται η κοινότητα των μηχανικών και η αγορά των κτιρίων σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο οδηγός υπόκειται σε αποκλειστικά δικαιώματα copyright και διατίθεται σε ψηφιακή μορφή δωρεάν προς όλους. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε μετατροπή του, μετάφραση, προώθηση, πώληση τμήματος ή του συνόλου του οδηγού χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΙΠΑΚ. Παραβίαση των ανωτέρω εγείρει σημαντικές οικονομικές αξιώσεις από το ΕΙΠΑΚ.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον οδηγό δωρεάν πατώντας την παραπάνω εικόνα. 

 


Εμφάνιση
Απόκρυψη