Η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. φιλοξενεί το 6ο Passive House Basics στη Λαμία στις 13 Απριλίου.

Η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. φιλοξενεί το Σάββατο 13 Απριλίου στην έδρα της στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας το 6ο σεμινάριο PASSIVE HOUSE BASICS που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου. Ύστερα από 5 πετυχημένα σεμινάρια και 200 εκπαιδευμένους μηχανικούς και στελέχη επιχειρήσεων στα βασικά του σχεδιασμού και υλοποίησης παθητικών κτιρίων, η σειρά των PHB συνεχίζεται, αυτή τη φορά στην καρδιά της Κεντρικής Ελλάδας.

Η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής Διογκωμένης Πολυστερίνης στην Ελλάδα με ετήσια δυναμικότητα 150.000 m3 EPS για οικοδομική χρήση, και 25 μορφοποιητικές μηχανές για παραγωγή υλικών συσκευασίας από EPS, ετήσιας δυναμικότητας 5.000 τόνων Ά ύλης. Είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2000 από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό πιστοποίησης TUV CERT και είναι μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Παραγωγών Διογκωμένης Πολυστερίνης (EPS Hellas). Διαθέτει προϊόντα Διογκωμένου Πολυστυρενίου για κάθε οικοδομική χρήση και σε διάφορους τύπους όπως για μόνωση τοίχων και στοιχείων από σκυρόδεμα με εμπορικές ονομασίες ISOPLAK, ISOCOAT, ISOPOR και ΝΕΟPOR (Νέο γραφιτούχο Διογκωμένο Πολυστυρένιο από την BASF), για ενδοδαπέδια θέρμανση με εμπορική ονομασία ISOFLOOR, για μόνωση κεραμοσκεπών με εμπορική ονομασία ISOLTETTO (μοναδικό στην Ελλάδα), για ανεστραμμένη μόνωση δώματος με εμπορική ονομασία ISOTILE και για ελαφρό σκυρόδεμα με κόκκους με εμπορική ονομασία EPS ISOLBETON.

Η εταιρεία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων εσωτερικής διακόσμησης BOVELACCI, του ζελατινοειδούς αποκολλητικού ξυλοτύπων POLIGEL και των αντλιών ελαφρού σκυροδέματος CMO και εμπορικός συνεργάτης των εταιρειών FIBRAN, KNAUF και SIKA. Όλα τα προϊόντα και εμπορεύματα της εταιρείας είναι διαθέσιμα από τα υποκαταστήματά της στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λαμία.

Υπενθυμίζουμε ότι για την παρακολούθηση του υπάρχουν δύο επιλογές.

1. Να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, ως μη μέλος του ΕΙΠΑΚ, με κόστος  50 ευρώ. Θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό για τη συμμετοχή στο λογαριασμό του ΕΙΠΑΚ στην Τραπεζα Πειραιως (ΙΒΑΝ  GR43 0172 1930 0051 9305 9610 644)  και να μας αποστείλετε την απόδειξη με email η με φαξ στο 211 4088417, μαζί με τα στοιχεία σας.
2. Να εγγραφείτε μέλος στο ΕΙΠΑΚ με ετήσια συνδρομή, οπότε δικαιούστε μεταξύ άλλων και την παρακολούθηση αυτού του σεμιναρίου δωρεάν  Έχετε όμως πολύ περισσότερα προνόμια. Περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείτε να γίνετε μέλη του ΕΙΠΑΚ και για τα προνόμια που θα έχετε, θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας στις ενότητες «Γινε μέλος» και «Παροχές Μελών» δεξιά στο κάθετο μενού.
Σε όλους τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια μας δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης.Οι θεσεις ειναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρα προτεραιότητας.

Εμφάνιση
Απόκρυψη