Ανακοίνωση για το Σεμινάριο CEPH στη Θεσσαλονίκη.

Το ΕΙΠΑΚ ανακοινώνει την αναβολή του Σεμιναρίου Certified Passive House Designer, που επρόκειτο να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη  το διάστημα μεταξύ 9-17 Μαίου. Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του Σεμιναρίου είναι 20-28 Ιουνίου, η δε ημερομηνία εξέτασης στην οποία θα μπορούν να λάβουν μέρος οι συμμετέχοντες είναι η 10η Οκτωβρίου. Όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή, διατηρούν, εφόσον το επιθυμούν τις θέσεις τους κατά σειρά προτεραιότητας. Νέες αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν εδώ. Όσοι από τους παλιούς συμμετέχοντες στα προηγούμενα σεμινάρια, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος, επιθυμούν να συμμετάσχουν μόνο στην εξέταση της 29ης Μαίου, θα πρέπει να το δηλώσουν το αργότερο μέχρι τις 15 Μαίου στο info@eipak.org. Επίσης το ΕΙΠΑΚ ανακοινώνει τα εξής:
  • Το διάστημα 18-29 Μαίου θα διεξαχθεί στην Άγκυρα το πρώτο μεσογειακό σεμινάριο CEPH με συνεργασία του ΕΙΠΑΚ και του SEPEV. Το σεμινάριο και η εξέταση θα διεξαχθούν στην αγγλική γλώσσα και το κόστος συμμετοχής είναι 850 ευρώ.
  • Το διάστημα 26/9- 4/10 θα διεξαχθεί στην Κύπρο από το ΕΙΠΑΚ το πρώτο σεμινάριο CEPH στο νησί. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς.
  • Τα σεμινάρια πιστοποίησης τεχνιτών παθητικών κτιρίων θα ξεκινήσουν το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Αναλυτικές ανακοινώσεις θα γίνουν προσεχώς.
 

Εμφάνιση
Απόκρυψη