Σεμινάριο από την TÜV Hellas και το ΕΙΠΑΚ

Ένα άκρως εμπεριστατωμένο σεμινάριο με τη συμμετοχή σημαντικών εισηγητών και μερικών από τις μεγαλύτερες εταιρίες υλικών στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια, θα πραγματοποιηθεί τους μήνες Μάρτιο έως Μάιο από την TÜV Hellas (TÜV Nord Group).

Το ΕΙΠΑΚ συνεργάζεται με την TÜV Hellas (TÜV Nord Group), με τον Χρήστο Ροδόπουλο και τον Χρήστο Χατζηάστρου και παρουσιάζουν το σεμινάριο με τίτλο Τεχνολογία Σχεδιασμού Υδροθερμικής Προστασίας Κατασκευών & Εφαρμογής Εξειδικευμένων  Συστημάτων Οικοδομικής.

Κάντε κλικ εδώ και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή μέχρι τις 24/2 για να κερδίσετε έκπτωση 15%.

Το σεμινάριο απευθύνεται  σε μηχανικούς και τεχνικούς, που ευθυμούν να διευρύνουν το γνωστικό τους υπόβαθρο σε εξειδικευμένα θέματα οικοδομικής. Μετά το πέρας του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει ολοκληρωμένες γνώσεις για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή εξειδικευμένων συστημάτων υγροθερμικής προστασίας στις κατασκευές, εις βάθος γνώσεις περί των αρχών της φυσικής των κτιρίων, καθώς και για την επίλυση εξειδικευμένων ζητημάτων οικοδομικής. Επιπρόσθετα θα αποκτήσουν εις βάθος γνώσεις για τα ολοκληρωμένα συστήματα περί οικοδομικής των εταιριών δομικών προϊόντων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα, τις συνεργαζόμενες εταιρίες, τους εισηγητές και τα περιεχόμενα, κάντε κλικ εδώ.  

 

Περιεχόμενα:

  1. Φυσική της μεταφοράς και του προσδιορισμού της υγρασίας σε δομικά υλικά  και στοιχεία
  2. Ιδιότητες και πεδίο εφαρμογής θερμομονωτικών υλικών
  3. Το πρότυπο του Παθητικού Κτιρίου
  4. Υπηρεσίες πιστοποίησης & επιθεώρησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) – σύστημα αειφόρου δόμησης DGNB
  5. Ιδιότητες, πεδίο και μελέτες εφαρμογής συστημάτων από εταιρίες δομικών προϊόντων

Περισσότερες πληροφορίες:

Η TÜV Hellas (TÜV Nord Group) είναι μέλος του ΕΙΠΑΚ.

 


Εμφάνιση
Απόκρυψη