Ανακοίνωση για τις εξετάσεις πιστοποίησης Σχεδιαστών παθητικών κτιρίων.

Το ΕΙΠΑΚ ανακοινώνει οτι οι επόμενες προγραμματισμένες εξετάσεις πιστοποίησης Σχεδιαστων Παθητικών Κτιρίων θα γίνουν:
  • στις 18.10.2014 σε εξεταστικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
  • στις 05.12.2014 σε εξεταστικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Στις εξετάσεις μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι απέτυχαν σε προηγούμενη εξέταση. Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν αποκλειστικά σε κάποια εξέταση, θα πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα συμμετοχής, επιλέγοντας μια απο τις 4 επιλογές χρόνου και τόπου που προσφέρονται. Όσοι έχουν ήδη συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής και παρακολουθησαν το 2ο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη και δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν στην εξέταση του Οκτωβρίου, δεν χρειάζεται να συμπληρώσουν ξανά τη φόρμα. Επίσης δεν απαιτείται να συμπληρώσουν αυτή τη φόρμα όσοι θα δηλώσουν συμμετοχή στο Σεμινάριο του Νοεμβρίου στην Αθήνα. Αυτοί μπορούν να δηλωσουν εκεί συμμετοχή στην εξέταση. Συμπληρώστε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, επισυνάπτοντας ταυτόχρονα :
  • Συμπληρωμένη και υπογεγραμένη απαραιτήτως τη διεθνή φόρμα συμμετοχής στην Εξέταση. Την φόρμα αυτήν θα πρέπει να μας την φέρετε και πρωτότυπη στην εξέταση.
  • Αντίγραφο του πτυχίου σας ή άλλου επίσημου εγγράφου που να αποδεικνύει την επαγγελματική σας ειδικότητα. Το έγγραφο αυτό θα πρέπει να μας το φέρετε και επίσημα επικυρωμένο στην εξέταση.
ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ CEPH DESIGNER

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.


Εμφάνιση
Απόκρυψη