Το 10ο σεμινάριο Passive House Basics με οικοδεσπότη την Κεραμουργία Β.Ελλάδος ΚΕΒΕ

KEBE GRΕίσαι νέος μηχανικός? Είσαι ενεργειακός επιθεωρητής? Γνωρίζεις για το κτίριο Σχεδόν Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης και το Παθητικό Κτίριο?  Γνωρίζεις για τη μεγάλη κοινότητα των Παθητικών Κτιρίων στην Ελλάδα και τον κόσμο? Θέλεις στο μέλλον να πιστοποιηθείς ως σχεδιαστής τέτοιων κτιρίων απο τον επίσημα εξουσιοδοτημένο φορέα στην Ελλάδα? Τότε αυτό το σεμινάριο είναι το πρώτο βήμα για σένα.

Η επιτυχημένη σειρά των σεμιναρίων Passive House Basics, που έχουν μέχρι σήμερα παρακολουθήσει πάνω από 300 μηχανικοί σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζεται με το δέκατο στη σειρά και δεύτερο στην Β. Ελλάδα σεμινάριο, που θα γίνει με χορηγό και οικοδεσπότη την Κεραμουργία Β. Ελλάδος ΚΕΒΕ στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Νέα Σάντα Κιλκίς, το Σάββατο 29 Μαρτίου ( θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς απο Θεσσαλονίκη στο εργοστάσιο και επιστροφή).

Η καινοτομία, η ποιότητα και η οικολογία είναι έννοιες που χαρακτηρίζουν την Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος Α.Ε. (ΚΕ.Β.Ε. Α.Ε.), η οποία δραστηριοποιείται παραγωγικά από το 2008. Σκοπός της είναι να φέρει στην αγορά νέα προϊόντα υψηλής ποιότητας, βιοκλιματικού σχεδιασμού και καθαρών τεχνολογιών δόμησης. Γι’ αυτό το λόγο είναι η πρώτη που παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά δομικά προϊόντα, που πραγματικά προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομία. Οι εγκαταστάσεις της ΚΕΒΕ εκτείνονται σε ιδιόκτητο χώρο 200.000 m2 με συνολική δομημένη επιφάνεια 42.000 m2 σε στρατηγική θέση στη Νέα Σάντα Κιλκίς. Βρίσκονται πολύ κοντά στην Εγνατία Οδό και τους κάθετους άξονές της, στα σύνορα της Ελλάδας με την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, ενώ απέχουν 25 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνει τις εξής ενότητες :

  • Εισαγωγή στο παθητικό κτίριο
  • Οι βασικές αρχές του προτύπου Passive House
  • Κέλυφος: Μόνωση-Αεροστεγανότητα-Θερμογέφυρες
  • Το κούφωμα και ο υαλοπίνακας στο παθητικό κτίριο- προδιαγραφές – τοποθέτηση
  • Θέρμανση και ψύξη Παθητικού Κτιρίου
  • Το λογισμικό PHPP και το ενεργειακό ισοζύγιο
  • Ο αερισμός και η ποιότητα της εσωτερικής ατμόσφαιρας
  • Η οικονομία της κατασκευής
  • Κριτήρια Πιστοποίησης Passive House, Πρότυπο EnerPHit – Παραδείγματα Κτιρίων
  • Επίλογος – Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Σε αυτό το σεμινάριο PHB θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας το νέο λογισμικό ενεργειακού ισοζυγίου σε γραφικό περιβάλλον DesignPH.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου PASSIVE HOUSE BASICS υπάρχουν οι εξής επιλογές:

1. Να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, ως μη μέλος του ΕΙΠΑΚ, με κόστος 50 ευρώ. Θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό για τη συμμετοχή στο λογαριασμό του ΕΙΠΑΚ στην Τράπεζα Πειραιώς (ΙΒΑΝ GR43 0172 1930 0051 9305 9610 644) και μετά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής, επισυνάπτοντας στο τέλος την απόδειξη πληρωμής.
2. Να εγγραφείτε μέλος στο ΕΙΠΑΚ συμπληρώνοντας την «Φόρμα Εγγραφής μέλους». Αφού καταθέσετε την συνδρομή σας στον παραπάνω λογαριασμό τραπέζης, συμπληρώνετε και αποστέλλετε και την παρακάτω φόρμα συμμετοχής επισυνάπτοντας στο τέλος την απόδειξη πληρωμής.
3. Εφόσον είστε ήδη μέλος του ΕΙΠΑΚ, συμμετέχετε δωρεάν συμπληρώνοντας μόνο την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Σε όλους τους συμμετέχοντες στα σεμινάριά μας δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς απο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης προς το εργοστάσιο και επιστροφή. Το Σεμινάριο αρχίζει στις 10.00πμ και τελειώνει στις 6.00μμ.
ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.


Εμφάνιση
Απόκρυψη