Σεμινάρια πιστοποίησης σχεδιαστών παθητικών κτιρίων 1ου εξαμήνου 2020

Πρόγραμμα σεμιναρίων και εξετάσεων για passive house designers / consultants για το 2020.
Τα 4 Βασικά μας σεμινάρια είναι τα:


Αν έρχεστε πρώτη φορά σε επαφή με το πρότυπο και γενικότερα με τον ενεργειακό σχεδιασμό κτιρίων, προτείνουμε να παρακολουθήσετε όλη τη σειρά των σεμιναρίων. Αν διαθέτετε βασικές γνώσεις ενεργειακού σχεδιασμού, συστήνουμε να παρακολουθήσετε τουλάχιστον τα 11PHDC και 12PHPP. Αν σας ενδιαφέρει οπωσδήποτε η πιστοποίηση σας ως Σχεδιαστής Παθητικών Κτιρίων προτείνουμε να παρακολουθήσετε οπωσδηποτε και το 13PHex.


Θα πραγματοποιήσουμε δυο κύκλους σεμιναρίων μέχρι το τέλος του χρόνου. Ο πρώτος θα διεξαχθεί τον Ιούνιο και ο δεύτερος θα διεξαχθεί το Νοέμβριο. Σε πρώτη φάση σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα για τον 1ο κύκλο.


 • 1ος Κύκλος Σεμιναρίων
  • Τετάρτη 3, Πέμπτη 4 Ιουνίου: 10PHB
  • Παρ 5, Σαβ 6, Κυρ 7, Δευ 8, Τρι 9, Τετ 10 Ιουνίου: 11PHDC
  • Σαβ 13, Κυρ 14 Ιουνίου: 12PHPP
  • Σαβ 20, Κυρ 21 Ιουνίου: 13PHex
 • 2ος Κύκλος Σεμιναρίων
  • Θα ανακοινωθεί σύντομα για τον Νοέμβριο/Δεκέμβριο
 • Εξετάσεις:
  • Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 στις 10.00 πμ ή
  • Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 στις 10.00 πμ


Η επίσημη γραπτή εξέταση, η οποία διέπεται από συγκεκριμένο κανονισμό και με προκαθορισμένη ύλη είναι διάρκειας τριών ωρών. Η εξέταση θεωρείται επιτυχής, όταν ο υποψήφιος καλύπτει τουλάχιστον το 50% των πόντων της βαθμολογίας. Οι επιτυχόντες θα λάβουν πιστοποιητικό από το Γερμανικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου και θα καταχωρηθούν στην παγκόσμια βάση δεδομένων για 5 χρόνια. Σεμινάριο και Εξέταση θα γίνουν υπό την εποπτεία του ΕΙΠΑΚ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Ώρες διδασκαλίας:


5 ώρες τις καθημερινές (4.00μμ – 9.00μμ), 10 ώρες τα Σαββατοκύριακα (9.00πμ – 2.00μμ και 3.00 – 8.00μμ) με ενδιάμεσο διάλειμμα μιας ώρας για φαγητό το μεσημέρι.


Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στην Αθήνα και μέσω τηλεδιάσκεψης. Το ΕΙΠΑΚ διαθέτει πλέον λογισμικό και εξοπλισμό διεξαγωγής webinar με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων. Οι θέσεις στα σεμινάρια είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν εφόσον συμπληρωθεί ένας ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών.


Για την εγγραφή σας στα σεμινάρια και την εξέταση παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και προχωρήστε στην πληρωμή για την εξασφάλιση της θέσης σας.


Τα μέλη PLUS, PREMIUM και VIP του ΕΙΠΑΚ και οι Φοιτητές δικαιούνται έκπτωσης έως και 50% στο κόστος των σεμιναρίων. Δύο σημαντικές προσφορές για όλους για τα σεμινάρια :


1. Αν επιλέξετε όλη τη σειρά των σεμιναρίων ( και τα 4 σεμινάρια), και συμμετέχετε και στην εξέταση, παίρνετε το λογισμικό phpp δωρεάν!
2. Αν επιλέξετε τουλάχιστον 3 σεμινάρια, δίνετε προκαταβολή 200 ευρώ και το υπόλοιπο το εξοφλείτε σε 6 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα..


Αν θέλετε να γίνετε μέλος του ΕΙΠΑΚ, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, πριν την εγγραφή σας στο σεμινάριο. Αν είστε μέλος του ΕΙΠΑΚ, αλλά δεν έχετε ανανεώσει τη συνδρομή σας, παρακαλούμε ακολουθήστε επίσης τον παρακάτω σύνδεσμο.  Δείτε επίσης τις νέες παροχές μελών.


http://www.eipak.org/membership_form

 

  Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά. Μετά την αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας θα λάβετε περαιτέρω οδηγίες
  Επιλέξτε την ιδιότητα σας για να τύχετε της αντίστοιχης έκπτωσης Μέλος ΕΙΠΑΚ* Επιλέξτε σεμινάριο και ημερομηνία Οι τιμές είναι χωρίς έκπτωση για μη μέλη. Υπολογίστε το τελικό ποσό με βάση την ιδιότητα σας. Μπορείτε να επιλέξετε όποια σεμινάρια θέλετε, από οποιονδήποτε από τους δύο κύκλους ανεξάρτητα χρονικής σειράς. ΕΠΙΛΟΓΕΣ* 1ος ΚΥΚΛΟΣ Επιλέξτε τον τρόπο παρουσίας σας στα σεμινάρια.

  ΕΠΙΛΟΓΕΣ*

  Επιλέξτε Αγορά PHPP (180 ευρώ, είναι υποχρεωτική η κατοχή του λογισμικού για την πιστοποίηση ) ΕΠΙΛΟΓΕΣ* Επιλέξτε συμμετοχή σε εξέταση (τιμή για μη μέλη 275 ευρώ) ΕΠΙΛΟΓΕΣ*

  Όνομα και Επώνυμο*:

  Επωνυμία Επιχείρησης:

  (μόνο για νομικά πρόσωπα)

  Επάγγελμα - Δραστηριότητα*:

  Διεύθυνση:Οδός/Αριθμός/Πόλη*:

  Ταχ.Κώδικας*:

  Σταθερό Τηλέφωνο*:

  Κινητό Τηλέφωνο*:

  E-mail*:

  ΑΦΜ*:

  ΔΟΥ*:

  Από που πληροφορήθηκα για το Σεμινάριο:

  Απόδειξη Πληρωμής (εφόσον υπάρχει):
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να υπολογίσετε το τελικό ποσό συμμετοχής σας, προσθέστε το κόστος των σεμιναρίων που επιλέξατε, προσθέστε το κόστος συμμετοχής στην εξέταση και το κόστος αγοράς του λογισμικού PHPP και στο τελικό σύνολο εφαρμόστε την τυχόν έκπτωση που δικαιούστε. Αυτό είναι το ποσό που πρέπει να καταθέσετε και το οποίο δεν επιβαρύνεται με ΦΠΑ.

   


  Εμφάνιση
  Απόκρυψη