Σεμινάρια Πιστοποίησης Σχεδιαστών Παθητικών Κτιρίων το δεύτερο τρίμηνο του 2016

Το ΕΙΠΑΚ ανακοινώνει τη διεξαγωγή δύο νέων  Σεμιναρίων και ενός Διαγωνισμού  Πιστοποίησης Σχεδιαστών Παθητικών Κτιρίων στην Αθήνα. Δικαίωμα συμμετοχής στα σεμινάρια και την εξέταση έχουν συγκεκριμένες ειδικότητες.

Τα Σεμινάρια τα οποία είναι 65 ωρών, θα διεξαχθουν στην Αθήνα, στις νέες εγκαταστάσεις του ΕΙΠΑΚ, στο παθητικό κτίριο, Οδός Αναστάσεως 112 , 15669 Παπάγου, με την εξουσιοδότηση του PHI από πιστοποιημένους για το συγκεκριμένο σεμινάριο εκπαιδευτές τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Πρώτο Σεμινάριο  (CEPH 9) Απευθύνεται κύρια σε ενδιαφερόμενους από επαρχία. Θα διεξαχθεί τρία συνεχόμενα Σαββατοκύριακα
 • Παρασκευή 6/5 απόγευμα έως  και Κυριακή 8/5/2016 μεσημέρι
 • Παρασκευή 13/5 απόγευμα έως  και Κυριακή 15/5/2016 μεσημέρι
 • Παρασκευή 20/5 απόγευμα έως  και Κυριακή 22/5/2016 μεσημέρι
Δεύτερο Σεμινάριο (CEPH 10) Απευθύνεται κύρια σε ενδιαφερόμενους απο την Αττική. Θα διεξαχθεί απογεύματα εργάσιμων ημερών. 
 • Δευτέρα  9/5  έως και Παρασκευή  27/5/2016 απογεύματα εργάσιμων ημερών.
 • Αναλυτικά οι ημερομηνίες στο event calendar

zertifizierterpassivhausplaner_11Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε απο τα δύο παραπάνω σεμινάρια. Μέγιστος αριθμός συμμετοχών 10 άτομα.

Η επίσημη γραπτή εξέταση, η οποία διέπεται απο συγκεκριμένο κανονισμό και με προκαθορισμένη ύληθα είναι διάρκειας τριών ωρών και θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Παρασκευή 3/6/2016  στις 10.00 το πρωί. Η εξέταση θεωρείται επιτυχής, όταν ο υποψήφιος καλύπτει τουλάχιστον το 50% των πόντων της βαθμολογίας. Οι επιτυχόντες θα λάβουν πιστοποιητικό απο το Γερμανικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου και θα καταχωρηθούν στην παγκόσμια βάση δεδομένων για 5 χρόνια. Σεμινάριο και Εξέταση θα γίνουν υπό την εποπτεία του ΕΙΠΑΚ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για έγκαιρη συμμετοχή : Όσοι δηλώσουν συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα δύο σεμινάρια μέχρι τις 15 Απριλίου 2016, γίνονται αυτόματα μέλη του ΕΙΠΑΚ (δωρεάν μια ετήσια συνδρομή) ή ανανεώνουν την ετήσια συμδρομή τους χωρίς κόστος , εφόσον είναι μέλη. 

Δηλώσεις συμμετοχής στα σεμινάριο ή (και) την εξέταση το αργότερο 10 ημέρες πριν την έναρξη της διεξαγωγής τους. 

Υπάρχουν οι εξής δυνατότητες για τη συμμετοχή:

 • Συμμετοχή στο σεμινάριο και την εξέταση. (750 ευρώ)
 • Συμμετοχή μόνο στο σεμινάριο και σε μεταγενέστερο χρόνο στην εξέταση (500 ευρώ)
 • Αγορά του υλικού του σεμιναρίου σε έντυπη μορφή και συμμετοχή στην εξέταση. (550 ευρώ)
 • Συμμετοχή μόνο στην εξέταση. (250 ευρώ)

Οι τιμές κάθε επιλογής αναφέρονται στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής παρακάτω. Στους συμμετέχοντες προσφέρεται (με επιπλέον χρέωση) και το λογισμικό PHPP 9.1 eng σε ειδική τιμή.

Αν θέλετε να γίνετε μέλος του ΕΙΠΑΚ, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, πριν την εγγραφή σας στο σεμινάριο. Αν είστε μέλος του ΕΙΠΑΚ, αλλά δεν έχετε ανανεώσει τη συνδρομή σας, παρακαλούμε ακολουθήστε επίσης τον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.eipak.org/membership_form

Τα σεμινάρια θα γίνουν από Έλληνες εκπαιδευτές στα ελληνικά , αλλά με ύλη στην αγγλική γλώσσα. Στην  επίσημη εξέταση υπάρχει η δυνατότητα επιλογής γλώσσας (ελληνικά η αγγλικά) . Συμπληρώστε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, επισυνάπτοντας ταυτόχρονα :

 • Συμπληρωμένη και υπογεγραμένη απαραιτήτως τη διεθνή φόρμα συμμετοχής στην Εξέταση, εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε αυτήν. Την φόρμα αυτήν θα πρέπει να μας την φέρετε και πρωτότυπη στην εξέταση.
 • Αντίγραφο του πτυχίου σας ή άλλου επίσημου εγγράφου που να αποδεικνύει την επαγγελματική σας ειδικότητα. Το έγγραφο αυτό θα πρέπει να μας το φέρετε στην εξέταση.

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.


Εμφάνιση
Απόκρυψη