Η ΠΑΝΜΟΝΩΤΙΚΗ ΜΑΡΙΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ χορηγός του 3ου Σεμιναρίου Passive House Basics

 

Μετά την πετυχημένη ολοκλήρωση δύο σεμιναρίων Passive House Basics τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο στην Αθήνα, σειρά παίρνει η Θεσσαλονίκη. Το 3ο σεμινάριο PHB θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου 2013, σε αίθουσα του Mediterranean Palace, με χορηγό την εταιρεία  ΠΑΝΜΟΝΩΤΙΚΗ ΜΑΡΙΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ.

Η εταιρεία «Γ. Μαριόγλου & Υιοι ΑΒΕΕ» δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής προϊόντων από διογκωμένη πολυστερίνη από το 1983. Στεγάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, στο 15ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

Έχοντας κάνει μία μεγάλη επένδυση σε μηχανολογικό εξοπλισμό, δημιούργησε:

  • μία από τις πιο  σύγχρονες, πλήρως αυτοματοποιημένη μονάδα στην Ν.Α. Ευρώπη,

  • τις προϋποθέσεις,  να μπορεί  να διαθέτει  πιστοποιημένα προϊόντα σύμφωνα με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα, στο πιο απαιτητικό εργαστήριο δοκιμών της Γερμανίας, το ΜΡΑ.

Όλα τα θερμομονωτικά προϊόντα της (monopoly), τα οποία έχουν ελεγχθεί στο πιο απαιτητικό εργαστήριο δοκιμών της Γερμανίας το ΜΡΑ, φέρουν σήμανση CE έχοντας ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών το οποίο καλύπτει, τις οικοδομικές δραστηριότητες, τα είδη συσκευασίας, είδη διακόσμησης καθώς και ειδικές εφαρμογές Γεωαφρού.

Κυρίαρχο ρόλο στις επιλογές της παίζει ο άνθρωπος αλλά και η επιθυμία να βελτιώνεται συνεχώς. Αυτό ισχύει για την ευθύνη απέναντι στο δομημένο περιβάλλον, τις σχέσεις με τους συνεργάτες,  την  έρευνα, το σχεδιασμό  και την παραγωγή των προϊόντων, καθώς και για τις οργανωτικές και λειτουργικές διαδικασίες αλλά και την τεχνική υποστήριξη.


Εμφάνιση
Απόκρυψη