Τεχνολογίες, Υπηρεσίες & Kαλές Πρακτικές Ενεργειακής Διαχείρισης Στο Εnergy Efficiency Conference 2015

CaptureΤο 3ο Energy Efficiency Conference πραγματοποιείται την Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς, τοποθετώντας δυναμικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το θέμα της ενεργειακής αποδοτικότητας και εξοικονόμησης. Η Ελλάδα ανήκει στις πιο ενεργοβόρες περιοχές της Ευρώπης και θα μπορούσε να εξοικονομήσει πάνω από 200 εκατ. ευρώ το χρόνο με μέτρα ορθολογικής διαχείρισης της ενέργειας.

Το συνέδριο, που διοργανώνεται από το Plant Management της Boussias Communications, έρχεται για να αναδείξει τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους που εφαρμόστηκαν από κορυφαίες εταιρίες του κλάδου της βιομηχανίας και των επιχειρήσεων για να βελτιώσουν την ενεργειακή τους απόδοση, σε πολλαπλούς τομείς και διαδικασίες (εσωτερικές λειτουργίες, παραγωγική διαδικασία, κτήρια, εφοδιαστική αλυσίδα και μεταφορές, προϊόντα, υπηρεσίες κ.λπ.).

Παράλληλα, οι σημαντικότερες εταιρίες της αγοράς πρόκειται να προσφέρουν στοχευμένη ενημέρωση για νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες στη διάθεση των ενδιαφερόμενων χρηστών για ενεργειακή διαχείριση και εξοικονόμηση.

Ανάμεσά σους οι · ΜΕΤΡΟ ·  LAMDA HELLIX · BSΗ Oικιακές Συσκευές · Green Air Energy · Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών · SOLVAY · SIRECLED  · ΚΟNSYS · OTE-COSMOTE · AID Engineering  · SARMED · Mediterranean Hotels & Spa · Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας ·  Schneider Electric · ZEB Zero Energy Building · ΥΠΑΠΕΝ · ΚΑΠΕ · Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου · Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο  · EKETA/ΙΝΕRTIA · Ινστιτούτο Κτιρίων Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης · Hellenic Maintenance Society.

Keynote Speaker η Iliana Axiotiades, member of the Board of Directors, EuroACE, μιλά για το πώς η ανακαίνιση του κτιριακού δυναμικού μπορεί να αποφέρει άμεσα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη, ενισχύοντας παράλληλα την ενεργειακή ασφάλεια στις εγκαταστάσεις.

Μια νέα τεχνολογία της Schneider Electric παρουσιάζεται για πρώτη φορά από τον Διονύση Ποτουρίδη, Ενεργειακό Επιθεωρητή & Σύμβουλο Εξοικονόμησης Ενέργειας της εταιρείας, και μαθαίνει πώς, σε 3 βήματα, τα Smart Panels, οι Έξυπνοι Διασυνδεδεμένοι Πίνακες Διανομής Schneider Electric, οδηγούν το κτίριο σε πραγματική εξοικονόμηση ενέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.energyefficiencyconference.gr ή να επικοινωνήσετε με την Αγγελική Κουτσουράδη, 210-6617777, εσωτ. 268, email: akoutsouradi@boussias.com.


Εμφάνιση
Απόκρυψη