Σεμινάριο 13PHex Ασκήσεις – Τεστ – Προετοιμασία για εξέταση PH Designer

Το ΕΙΠΑΚ ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου  Σεμιναρίου 13PHex  “Ασκήσεις – Τεστ – Προετοιμασία για εξέταση PH Designer” στην Αθήνα και τον Βόλο για τον Μάρτιο 2019. Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο και την εξέταση έχουν συγκεκριμένες ειδικότητεςΤο Σεμινάριο, το οποίο είναι 20 ωρών, θα διεξαχθεί του PHI από πιστοποιημένους για το συγκεκριμένο σεμινάριο εκπαιδευτές, με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την επιτυχή συμμετοχή στην εξέταση πιστοποίησης σχεδιαστών παθητικών κτιρίων.

Το σεμινάριο μπορεί κανείς να το παρακολουθήσει ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με τη διαδικασία εξέτασης και πιστοποίησης σχεδιαστών παθητικών κτιρίων.

Το Σεμινάριο   θα διεξαχθεί τις ακόλουθες μέρες και ώρες:

 • Παρασκευή 15/3  4.00μμ – 9.00μμ
 • Σάββατο 16/3 9.00πμ – 2.00μμ και 3.00 – 8.00μμ
 • Κυριακή 17/3 10.00πμ – 3.00μμ
 • Μέγιστος αριθμός συμμετοχών 25 άτομα.

Δηλώσεις συμμετοχής στα σεμινάρια το αργότερο 2 ημέρες πριν την έναρξη της διεξαγωγής τους. 

Οι επόμενες  γραπτές εξετάσεις, διαδικασία η οποία διέπεται απο συγκεκριμένο κανονισμό και με προκαθορισμένη ύληείναι διάρκειας τριών ωρών και θα διεξαχθούν στην Αθήνα και τον Βόλο τις ακόλουθες ημερομηνίες :

 • Σάββατο 23/03/2019  στις 10.00 το πρωί.
 • Παρασκευή 28/06/2019 στις 10.00 το πρωί.
 • Παρασκευή 11/10/2019 στις 10.00 το πρωί.
 • Σάββατο 07/12/2019 στις 10.00 το πρωί.

Η εξέταση θεωρείται επιτυχής, όταν ο υποψήφιος καλύπτει τουλάχιστον το 50% των πόντων της βαθμολογίας. Οι επιτυχόντες θα λάβουν πιστοποιητικό από το Γερμανικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου και θα καταχωρηθούν στην παγκόσμια βάση δεδομένων για 5 χρόνια. Η Εξέταση γινεται αποκλειστικά υπό την εποπτεία του ΕΙΠΑΚ.

Τα μέλη ΕΙΠΑΚ δικαιούνται έκπτωσης 10%, 25% και 50% , ανάλογα με τον τύπο της συνδρομής τους. Οι τιμές κάθε επιλογής αναφέρονται στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής παρακάτω. 

Αν θέλετε να γίνετε μέλος του ΕΙΠΑΚ, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, πριν την εγγραφή σας στο σεμινάριο. Αν είστε μέλος του ΕΙΠΑΚ, αλλά δεν έχετε ανανεώσει τη συνδρομή σας, παρακαλούμε ακολουθήστε επίσης τον παρακάτω σύνδεσμο.  Δείτε επίσης τις νέες παροχές μελών.

Τα σεμινάρια θα γίνουν από Έλληνες εκπαιδευτές στα ελληνικά , αλλά με ύλη στην αγγλική γλώσσα.  Συμπληρώστε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής :

  Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.
  Μέλος ΕΙΠΑΚ* ΟΧΙBASICPLUS(-10%)PREMIUM(-25%)VIP (-50%) Επιλέξτε τον τρόπο συμμετοχής σας και δείτε το αντίστοιχο κόστος.

  ΕΠΙΛΟΓΕΣ

  Επιλέξτε τον τρόπο παρουσίας σας στο σεμινάριο.

  ΕΠΙΛΟΓΕΣ

  Όνομα και Επώνυμο*:

  Επωνυμία Επιχείρησης:

  (μόνο για νομικά πρόσωπα)

  Επάγγελμα - Δραστηριότητα*:

  Διεύθυνση:Οδός/Αριθμός/Πόλη*:

  Ταχ.Κώδικας*:

  Σταθερό Τηλέφωνο*:

  Κινητό Τηλέφωνο*:

  E-mail*:

  ΑΦΜ*:

  ΔΟΥ*:

  Από που πληροφορήθηκα για το Σεμινάριο:

  Απόδειξη Πληρωμής (εφόσον υπάρχει):


  Εμφάνιση
  Απόκρυψη