Το Passive House Basics επιστρέφει ανανεωμένο στην Αθήνα με οικοδεσπότη την VITEX.

VITEX logoΗ επιτυχημένη σειρά των σεμιναρίων Passive House Basics, που έχουν μέχρι σήμερα παρακολουθήσει 300 μηχανικοί, συνεχίζεται με το ένατο στη σειρά και τρίτο στην Αθήνα σεμινάριο, που θα γίνει με χορηγό και οικοδεσπότη την VITEX στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Ασπρόπυργο Αττικής, το Σάβατο 8 Μαρτίου.

Από το 1932 η VITEX γράφει την ιστορία του χρώματος. Η δράση του Ομίλου Γιαννίδη ξεκινάει το 1932 με δραστηριοποίηση στο εμπόριο ασφαλτικών μεμβρανών για τη μόνωση κτιρίων και συνεχίζεται με τη δημιουργία των απαραίτητων εγκαταστάσεων μαζικής παραγωγής υπό την επωνυμία ΕΡΜΗΣ. Το 1960 η δραστηριότητα επεκτείνεται στην παραγωγή χρωμάτων και βερνικιών. Την ίδια χρονολογία γεννιέται το brand VITEX, που είναι το πρώτο προϊόν της εταιρείας στον κλάδο του οικοδομικού χρώματος. Η εταιρία ονομάστηκε ΕΡΜΗΧΡΩΜ και το VITEX αποτελούσε για εκείνη την εποχή ένα πρωτοποριακό πλαστικό χρώμα βαφής. Η επιτυχία του προϊόντος βασίστηκε στις ταχυστέγνωτες ιδιότητές του, που έδινε τη δυνατότητα στο χρήστη να «επιτελέσει το σύνολο της εργασίας του ταχύτερα και με μεγαλύτερο οικονομικό όφελος». Η εμπορική πολιτική στόχευσε στην ανάπτυξη του δικτύου διανομής σε όλα τα χρωματοπωλεία της Ελλάδας. Η γραφική απεικόνιση της ετικέτας γίνεται πασίγνωστη στην Ελληνική επικράτεια και το δοχείο «πλαστικό χρώμα VITEX» είναι πλέον άμεσα αναγνωρίσιμο. Με αυτό τον τρόπο το brand «VITEX» αποκτάει επωνυμία και γίνεται συνώνυμο του καλού ποιοτικού πλαστικού χρώματος για κάθε χρήση. Παράλληλα με την εξάπλωση του πλαστικού χρώματος, η εταιρεία αναπτύσσει και άλλα προϊόντα της ευρύτερης γκάμας των οικοδομικών χρωμάτων.

Σε αυτό το σεμινάριο PHB θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το νέο λογισμικό ενεργειακού ισοζυγίου σε γραφικό περιβάλλον DesignPH.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου PASSIVE HOUSE BASICS υπάρχουν οι εξής επιλογές:

1. Να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, ως μη μέλος του ΕΙΠΑΚ, με κόστος 50 ευρώ. Θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό για τη συμμετοχή στο λογαριασμό του ΕΙΠΑΚ στην Τράπεζα Πειραιώς (ΙΒΑΝ GR43 0172 1930 0051 9305 9610 644) και μετά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής, επισυνάπτοντας στο τέλος την απόδειξη πληρωμής.
2. Να εγγραφείτε μέλος στο ΕΙΠΑΚ συμπληρώνοντας την «Φόρμα Εγγραφής μέλους». Αφού καταθέσετε την συνδρομή σας στον παραπάνω λογαριασμό τραπέζης, συμπληρώνετε και αποστέλλετε και την παρακάτω φόρμα συμμετοχής επισυνάπτοντας στο τέλος της απόδειξη πληρωμής.
3. Εφόσον είστε ήδη μέλος του ΕΙΠΑΚ, συμμετέχετε δωρεάν συμπληρώνοντας μόνο την παρακάτω φόρμα.
Σε όλους τους συμμετέχοντες στα σεμινάριά μας δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης. Οι θέσεις ειναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.


Εμφάνιση
Απόκρυψη