Στην τελική ευθεία για το PHB4 στην Πάτρα

Στην τελική ευθεία για το 4ο Σεμινάριο Passive House Basics, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα με οικοδεσπότη την εταιρεία Μονωτικών και Δομικών Υλικών UNISOL Ανδριόπουλος Α.Ε. Το σεμινάριο θα γίνει στο συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου ΤΖΑΚΙ στην Παραλία Προαστίου Πάτρας. 

H εταιρεία Unisol  sa  (Ν. & Η. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται στην παραγωγή διογκωμένης πολυστερίνης (EPS) και την εμπορία – διάθεση δομικών μονωτικών προϊόντων σε μια πρότυπη, σύγχρονη, και πλήρως αυτοματοποιημένη μονάδα παραγωγής με αποθηκευτικούς χώρους σε  ιδιόκτητη έκταση  στο Ρίο Πατρών. Συνοπτικά  στο εργοστάσιο της UNISOL SA, παράγονται:

  • Πιστοποιημένες πλάκες εξωτερικής θερμομόνωσης (ETICS) για την μόνωση νέων ή υφιστάμενων κτιρίων.
  • Θερμομονωτικές πλάκες διαφόρων διαστάσεων για οικοδομική κυρίως χρήση
  • Προϊόντα EPS για την διακόσμηση και πάσης φύσεως αρχιτεκτονική διαμόρφωση
  • Προϊόντα συσκευασίας τροφίμων και βιομηχανικής συσκευασίας (με χρήση ειδικών καλουπιών)
  • Προϊόντα γαιωαφρού για χρήση ελαφράς επιχωμάτωσης δρόμων και γεφυρών
  • Προϊόντα θεμελίωσης και σεισμικής μόνωσης, κλπ.

Η Unisol  sa είναι μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον χώρο της σε θέματα ποιοτικού ελέγχου και πιστοποίησης προδιαγραφών των υλικών που παράγει. Διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο που με την χρήση σύγχρονου εξοπλισμού προσομοιώνει τις συνθήκες ωρίμανσης των υλικών και ελέγχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων σε πυκνότητα, κάμψη, θλίψη, εφελκυσμό και άλλες παραμέτρους. Η συνεχείς διαδικασίες  ποιοτικού ελέγχου είναι απαραίτητες για την διασφάλιση της τήρησης κρίσιμων προδιαγραφών σε ιδιαίτερες εφαρμογές όπως αυτή της εξωτερικής θερμομόνωσης για την ενεργειακή θωράκιση των κτιρίων καθώς και για  την πιστοποίηση υλικών σε ειδικές  και σύγχρονες χρήσεις  π.χ. τεχνικά έργα (γέφυρες, τοιχία αντιστήριξης, αντισεισμική βελτίωση κ.α.). Παράλληλα η εταιρεία συνεργάζεται σε θέματα ποιοτικού ελέγχου και με αντίστοιχα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Πατρών προκειμένου να διενεργηθούν πολύπλοκες μετρήσεις (θερμική αγωγιμότητα, μελέτη γήρανσης σε βάθος 100 ετών κ.α.) .

Υπενθυμίζουμε ότι για την παρακολούθηση του σεμιναρίου υπάρχουν δύο επιλογές.
1. Να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, ως μη μέλος του ΕΙΠΑΚ, με κόστος  50 ευρώ. Θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό για τη συμμετοχή στο λογαριασμό του ΕΙΠΑΚ στην Τράπεζα Πειραιώς (ΙΒΑΝ  GR43 0172 1930 0051 9305 9610 644)  και να μας αποστείλετε την απόδειξη με email η με φαξ στο 211 4088417, μαζί με τα στοιχεία σας.
2. Να εγγραφείτε μέλος στο ΕΙΠΑΚ με ετήσια συνδρομή, οπότε δικαιούστε μεταξύ άλλων και την παρακολούθηση αυτού του σεμιναρίου δωρεάν  Έχετε όμως πολύ περισσότερα προνόμια. Περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείτε να γίνετε μέλη του ΕΙΠΑΚ και για τα προνόμια που θα έχετε, θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας στις ενότητες « Γίνε μέλος» και «Παροχές Μελών» δεξιά στο κάθετο μενού.
Σε όλους τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια μας δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης.Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εμφάνιση
Απόκρυψη