Φόρμα Εγγραφής Μέλους

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

Νέο μέλοςΑνανέωση Συνδρομής

Όνομα / Επώνυμο*:

(φυσικό πρόσωπο η εκπρόσωπος νομικού προσώπου)

Όνομα / Επώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες*:

Επωνυμία Επιχείρησης:

(μόνο για νομικά πρόσωπα)

Επωνυμία Επιχείρησης με λατινικούς χαρακτήρες:

(μόνο για νομικά πρόσωπα)

Επάγγελμα - Δραστηριότητα:

Επιλέξτε Κατηγορία Ετήσιας Συνδρομής*:

Διεύθυνση:Οδός/Αριθμός/Πόλη*:

Ταχ.Κώδικας*:

Σταθερό Τηλέφωνο*:

Κινητό Τηλέφωνο*:

FAX:

E-mail*:

Ιστοσελίδα:

Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας*:

(για φυσικά πρόσωπα)

Φοιτητική Ταυτότητα :

(για φοιτητές)

ΑΦΜ*:

ΔΟΥ*:

Από που πληροφορήθηκα για το ΕΙΠΑΚ::

Επιθυμώ τα στοιχεία μου να είναι ορατά στις βάσεις δεδομένων του ΕΙΠΑΚ NAIOXI

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ:
Με την αίτηση μου αυτή συμφωνώ να :
1. Προωθώ το πρότυπο του Παθητικού Κτιρίου (Passive House) και τα στοιχεία (μεθοδολογία, υλικά και εξοπλισμούς), κατάλληλα για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του, όπως αυτά ορίζονται από το Διεθνές Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου (www.passivehouse-international.org)
2. Παραμένω ενήμερος για τις τελευταίες εξελίξεις και τις γνώσεις στον τομέα του παθητικού κτιρίου μέσω σεμιναρίων κατάρτισης, χρήσης βάσεων δεδομένων, συμμετοχής σε φόρουμ, συνέδρια κλπ.
3. Προωθώ παθητικά συστήματα και μεθόδους σε πελάτες, επιδιώκοντας έτσι την αγορά και τη χρήση των εν λόγω συστημάτων και μεθόδων.
4. Ενημερώνω διεξοδικά τους πελάτες σχετικά με το κόστος, τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες για την εξοικονόμηση ενέργειας στο κτίριο.
5. Προσφέρω ως επαγγελματίας ή επιχείρηση σταθερά υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, και εγγυώμαι για τη διασφάλιση της ποιότητας του σχεδιασμού και της κατασκευής.

Τσεκάροντας εδώ δηλώνω ότι τα στοιχεία είναι αληθή και αποδέχομαι τους παραπάνω όρους και την ιδιότητα του μέλους:

Πατήστε αποστολή και προχωρήστε παρακάτω στην πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. [piraeus-form] $$$ : Η ετήσια συνδρομή ελεύθερου επαγγελματία BASIC (40 ευρώ) είναι συνδρομή γνωριμίας για νέα μέλη και ισχύει αποκλειστικά για φυσικά πρόσωπα και για τον πρώτο χρόνο. Με αυτήν έχετε πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες του ΕΙΠΑΚ και της iPHA, τα στοιχεία σας όμως δεν είναι δημόσια ορατά. Μετά τον πρώτο χρόνο η βασική συνδρομή γίνεται,εφόσον ανανεώσετε, 75 ευρώ και τα στοιχεία σας εμφανίζονται στη λίστα μελών του ΕΙΠΑΚ και της iPHA. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές συνδρομών και τις αντίστοιχες παροχές πηγαίνετε στον σύνδεσμο ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΕΛΩΝ $$$
Εμφάνιση
Απόκρυψη