Νικόλας Ι. Καμπύλης

Νικόλας Καμπύλης

Μηχανολόγος Μηχανικός, Πιστ.Σχεδιαστής ΠΚ

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στο τμήμα Μηχανολογίας του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και τις συνέχισα ολοκληρώνοντας την φοίτηση μου στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ.

Έχω εμπλακεί σε διαφορετικούς τομείς του επαγγέλματος με κύριο σκοπό να αποκτήσω μια σφαιρική προσέγγιση του αντικειμένου .

Έχω εργαστεί στην κατασκευή και επίβλεψη γενικών οικοδομικών έργων και όχι μόνο αμιγώς μηχανολογικού ενδιαφέροντος αλλά από την αρχή της σταδιοδρομίας μου όμως ασχολούμαι αδιάληπτα με το αντικείμενο των ηλεκτρομηχανολογικών μελετών κυρίως στον κτιριακό τομέα αλλά και τον χώρο των επαγγελματικών αδειοδοτήσεων

Κυρίο μελετητικό αντικείμενο αποτελούν οι μελέτες ύδρευσης ,αποχέτευσης ,κλιματισμού ,πυρασφάλειας, ηλεκτρολογικών, ανελκυστήρων καθώς και η ενεργειακή μελέτη που αφορούν κτίρια κατοικίας , γραφείων, μικτών αλλά και αμιγώς επαγγελματικών χρήσεων.
Ο τομέας της ενεργειακής εξοικονόμησης αποτελεί το κύριο αντικείμενο της επαγγελματικής μου ενασχόλησης και σε αυτή την κατεύθυνση έχω λάβει την ιδιότητα του Ενεργειακού Επιθεωρητή Γ Τάξης καθώς επίσης και την ιδιότητα του Σχεδιαστή Παθητικού Κτιρίου .

Τα έργα τα οποία έχω συμμετάσχει -κυρίως μελετητικά- έχουν μια τεράστια ποικιλία διαφορετικών προσεγγίσεων μηχανολογικού ενδιαφέροντος και με αυτά ως εφόδιο προχωράω σε νέες επαγγελματικές προκλήσεις.


Εμφάνιση
Απόκρυψη