Έλενα Αναγνωστοπούλου

Έλενα Αναγνωστοπούλου

Πολιτικός Μηχανικός, Πιστ.Σχεδιαστής ΠΚ

Η Έλενα Αναγνωστοπούλου είναι Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (2002) με ειδίκευση στον Δομοστατικό τομέα. Σε μια εποχή που η εξοικονόμηση ενέργειας δεν ήταν το πρώτο ζητούμενο στα κτίρια, η διπλωματική της ήταν «Οικοδομική και οικονομική των τοιχοδομών» με έμφαση στον τρόπο κατασκευής και θερμομόνωσης των τοιχοδομών.

Κατά την διάρκεια της εικοσαετής πορείας της έχει ασχοληθεί με τον σχεδιασμό και την κατασκευή του κτιρίου: από την αρχική σύλληψη του μέχρι την επίβλεψη της υλοποίησης του.

Στόχος της είναι πάντα να παρακολουθεί και να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στο επαγγελματικό της πεδίο, ώστε να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες.

Για το λόγο αυτό παρακολουθεί αρκετά συχνά ημερίδες, σεμινάρια και εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επαγγελματικής της εκπαίδευσης.

Από το 2016 είναι πιστοποιημένη σχεδιαστής παθητικών κτιρίων.

Διατηρεί γραφείο στην Καλλιθέα και στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, με κύριο αντικείμενο την μελέτη και επίβλεψη κτιρίων, ενώ παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε αρχιτεκτονικά γραφεία της Αττικής. Δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αττικής.


Εμφάνιση
Απόκρυψη