Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Social Event 6/2021 : Αντλία θερμότητας : Σωστή χρήση για το τέλειο αποτέλεσμα

6 Ιουλίου 2021 @ 7:00 μμ - 9:00 μμ

Δωρεάν
Είναι γεγονός ότι η εμφάνιση της αντλίας θερμότητας άλλαξε τα δεδομένα στη διαχείριση ενέργειας στα κτίρια. Τόσο που ξαναρχίσαμε να σκεφτόμαστε λανθασμένα για την χρήση της, όπως κάναμε όταν το πετρέλαιο ήταν πολύ φθηνό καύσιμο.
Ποιες είναι οι βέλτιστες πρακτικές διαστασιολόγησης και χρήσης μιας αντλίας θερμότητας; Πως τη χρησιμοποιούμε για θέρμανση, πως για ψύξη και πως για ζεστό νερό; Πως εξασφαλίζουμε την βελτιστη απόδοση και την μέγιστη αυτονομία; Πως την συνδυαζουμε με τις ΑΠΕ; Ολα θα απαντηθούν σε αυτό το social event.
Βασικός Εισηγητής θα είναι ο συνεργάτης του ΕΙΠΑΚ Δρ. Γιώργος Δερμεντζής, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Innsbruck υπό την επίβλεψη του prof. Wolfgang Feist.
Ο Δρ. Δερμεντζής ασχολείται το αντικείμενο των αντλιών θερμότητας σε παθητικά κτίρια τα τελευταία 10 χρόνια σε εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή ερευνητικά έργα στο πανεπιστήμιο του Innsbruck (Αυστρία). Ενώ το τελευταία διετία διεξάγει έρευνα για αντλίες θερμότητας σε Παθητικά Κτίρια στις κλιματικές συνθήκες της Ελλάδας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
6 Ιουλίου 2021
Ώρα:
7:00 μμ - 9:00 μμ
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAuc-iprjssHNPrwX5dkCxM8i_v0EeD_xkS?fbclid=IwAR3cBFf4-yB3VB07ToCw_u82PoCcHZjsrhKbxC_F1UlFvf7nmLFBPnVbaWg

Χώρος Διεξαγωγής

Online

Διοργανωτής

ΕΙΠΑΚ
Phone
+30.211.4081109
Εμφάνιση
Απόκρυψη