Οι συνδρομές μελών του ΕΙΠΑΚ ενισχύουν το Tavros Project!

Εγγραφείτε μέλος ή ανανεώστε τη συνδρομή σας στο ΕΙΠΑΚ από την 1/6 έως και 30/9/2023 και ενισχύστε έμμεσα το έργο του Ταύρου!

Το ΕΙΠΑΚ θα διαθέσει όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από συνδρομές μελών το προσεχές τετράμηνο στην οικονομική ενίσχυση του Tavros Project.

Εσείς παίρνετε όλα τα προνόμια του μέλους του ΕΙΠΑΚ και παράλληλα χρηματοδοτείτε το σημαντικότερο έργο ενεργειακής αναβάθμισης πολυκατοικίας στη χώρα.

Οι κατηγορίες συνδρομής διακρίνονται σε Premium και Basic, ανάλογα με τα προνόμια και ισχύουν για Ελεύθερους Επαγγελματίες, Εμπορικές Εταιρείες και Τεχνικές Εταιρείες, ενώ στη κατηγορία Basic ανήκουν οι συνδρομές για Φοιτητές, ΜΚΟ-Σωματεία-Ομοσπονδίες και Οργανισμούς Δημοσίου.

Με τη συνδρομή σας στο ΕΙΠΑΚ αποκτάτε ειδικές παροχές και πλεονεκτήματα όπως: πρόσβαση στις υπηρεσίες της iPHA, πρόσβαση στη βάση δεδομένων του ΕΙΠΑΚ, δωρεάν συμμετοχή στα ετήσια συνέδρια του ΕΙΠΑΚ, εκπτωτικά πακέτα και τεχνική υποστήριξη, ανάλογα με την κατηγορία μέλους, για την πιστοποίηση Παθητικού Κτιρίου.

Τώρα έχετε έναν πρόσθετο λόγο να γίνετε μέλη μας!

Χρήσιμα links:


Εμφάνιση
Απόκρυψη