Εκπαίδευση

Στο ΕΙΠΑΚ είμαστε υπερήφανοι, που είμαστε ένας από τους κορυφαίους παρόχους τεχνικής εκπαίδευσης στη Μεσόγειο όσον αφορά τα παθητικά κτίρια (Passivhaus), προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα διαπιστευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Η ομάδα μας με πολύ έμπειρους εκπαιδευτές παρέχει ενημερωμένη και διαδραστική εκπαίδευση από το 2012 σε ακροατήρια στην περιοχή που θέλουν να ενημερωθούν και να εξειδικευτούν στα πιο απαιτητικά πρότυπα ενεργειακής απόδοσης κτιρίων.

Σεμινάρια

Σεμινάρια εκπαίδευσης για μηχανικούς, τεχνικούς  και εταιρείες σχετικά με το Πρότυπο του Παθητικού Κτιρίου. Οι εκπαιδευτές μας, είναι ειδικευμένοι επαγγελματίες με μια ευρεία γκάμα από γνώσεις, ικανότητες και εμπειρία πάνω στο Πρότυπο του Παθητικού κτιρίου. Ακόμα παρέχονται εξειδικευμένα σεμινάρια Masterclass που αναφέρονται σε συγκεκριμένες ενότητες του Προτύπου.

Για να δείτε ποιο σας ταιριάζει πατήστε εδώ.

Passive House Social events

Μέσα στην καραντίνα,  το παγκόσμιο δίκτυο των Παθητικών Κτιρίων διοργάνωσε τα Passive House Social Events. Έγιναν 10 δωρεάν live streaming για όλους, πάνω στα θέματα των κτιρίων ΝΖΕΒ.

Μείνετε συντονισμένοι για τα επόμενα!

Passive House Days

Είστε ενθουσιασμένοι με την ιδέα του Παθητικού Κτιρίου και τα πλεονεκτήματά του; Τότε μπορείτε να λάβετε μέρος στις Open House Days και παρακινήστε και άλλους να συμμετάσχουν, κοινοποιώντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας!

Οι ιδιοκτήτες Παθητικών Κτιρίων σε όλο τον κόσμο ανοίγουν τις πόρτες τους για να δείξουν στους επισκέπτες ποια είναι τα κτίρια υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Εκτός από όλες τις ευκαιρίες να μιλήσουν και να μάθουν για το Παθητικό Κτίριο, οι συμμετέχοντες μπορούν να βιώσουν κτίρια Passive House, τόσο τα κτίρια κατοικίας όσο και τα κτίρια τριτογενούς τομέα. Απολαύστε τις άνετες εσωτερικές θερμοκρασίες, ρίξτε μια ματιά στο σύστημα αερισμού, κάντε ερωτήσεις και λάβετε υπόψη τις δυνατότητες του Παθητικού Κτιρίου για τα δικά σας έργα.

Εμφάνιση
Απόκρυψη